Expert american: nu au fost raportate ”efecte adverse grave” după vaccinarea anti-COVID

Adisa Codruț |
Data publicării:
Vaccin
Vaccin

Comisarul pentru sănătate din statul american New York, Dave Chokshi, a declarat că nu au fost raportate ”reacții adverse grave” după primele vaccinări împotriva infecției COVID.

După vaccinarea a sute de cadre medicale din SUA, comisarul pentru sănătate din statul New York, Dave Chokshi, a declarat că nu s-au raportat ”reacții adverse grave”. În State, campania de vaccinare a debutat luni, 14 decembrie, vaccinul folosit fiind cel dezvoltat de companiile Pfizer - BioNTech.

Dintre efectele secundare resimțite de cele 1.200 de asistente medicale amintim: o durere la locul injectării, starea de oboseală, dureri musculare timp de circa 23-48 de ore, ușoare, notează CNN.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel