Facilități pentru românii care au făcut vaccinul. Ce propuneri are Guvernul

DCMedical Team |
Data publicării:
Călătorie
Călătorie

În urma discuțiilor Guvernului cu reprezentanții HoReCa se caută propuneri pentru acordarea de facilități românilor care și-au făcut vaccinul împotriva COVID.

Guvernul a constituit un grup de lucru care să caute soluții pentru redeschiderea hotelurilor. Se discută posibilitatea ca românii care și-au făcut vaccinul împotriva COVID să aibă parte de facilități, însă fără să îi discrimineze pe românii care nu au apucat să se imunizeze sau, din varii motive, nu vor să se vaccineze.

Reprezentanții HoReCa au declarat că urmăresc o anumită dată pentru redeschiderea turismului din România, 1 sau 15 mai, cel târziu 1 iunie. Potrivit acestora din urmă, se dorește să știe clar care va fi capacitatea de redeschidere și modalitatea în care românii vor putea avea acces, potrivit Antena 3.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel