Farm.pr. Ioan Antofie: Rolul farmacistului într-un spital. Interviurile DC Medical

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:
Farm.pr. Ioan Antofie. Foto: DC MEDICAL
Farm.pr. Ioan Antofie. Foto: DC MEDICAL

Ioan Antofie, președintele Asociației Naționale a Farmaciștilor de Spital din România (ANFSR), vine joi, 9 mai, la Interviurile DC Medical, pentru a explica rolul pe care îl are farmacistul într-un spital, importanța pe care o are el în actul medical și importanța în structura spitalului. Emisiunea va fi transmisă de la ora 16.00 pe pagina de Facebook și pe canalul Youtube ale DC Medical.

Farmacistul principal Ioan Antofie este farmacist-șef Spitalul Clinic CF Cluj-Napoca și președintele Asociației Naționale a Farmaciștilor de Spital din România (ANFSR).

Invitat la „Interviurile DC Medical”, emisiune care va fi transmisă mâine, 9 mai, de la ora 16.00, pe pagina de Facebook și pe canalul Youtube ale DC Medical, specialistul va explica rolul farmacistului într-un spital, care diferă foarte mult de cel al unui de la o farmacie de la colț de stradă.

Vom afla ce fac cu adevărat farmaciștii, dincolo de simpla vânzare a medicamentelor, ce rol au ei în actul medical dintr-un spital și în determinarea tratamentului unui bolnav.

Invitatul DC Medical va vorbi și despre nedreptatea care s-a făcut farmaciștilor de spital atunci când a fost lansată Legea salarizării unitare și de ce un spital nu ar putea funcționa dacă nu are un astfel de specialist angajat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel