Femeia sosită duminică din Italia nu are coronavirus

Adisa Codruț |
Data publicării:
Salon de spital    FOTO: pexels.com
Salon de spital FOTO: pexels.com

Femeia de 52 de ani, întoarsă din Italia, căreia i s-a făcut rău în Buzău, nu are coronavirus.

Italia, coronavirus. Femeia de 52 de ani, venită duminică seara, 23 februarie, cu un autobuz din regiunea italiană Lombardia, una din zonele contaminate cu COVID-19, nu are coronavirus, au precizat, marţi seara, 25 februarie, cei de la Biroul de presă al Prefecturii Buzău. Afirmația lor are la bază rezultatul negativ al probelor biologice trimise la Institutul Național de Boli Infecțioase Matei Balș din București.

"Analiza probelor trimise de Direcţia de Sănătate Publică Buzău la Institutul 'Matei Balş' din Bucureşti a arătat că femeia izolată în centrul de carantină Arbănaşi nu este infectată cu coronavirus", au anunțat cei de la Prefectura Buzău, citați de Agerpres.

Femeia a fost internată duminică seara într-o zonă a Secţiei Boli contagioase a Spitalului Judeţean Buzău cu suspiciune de coronavirus, iar apoi transferată în Tabăra şcolară de la Arbănaşi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel