Femeie, scuipată în trafic de un bărbat. Reacția Grupului de Comunicare Strategică

Adisa Codruț |
Data actualizării: | Data publicării:
Imagine cu bărbatul care a scuipat o femeie în București  FOTO: Facebook Gabi Savu Dinu
Imagine cu bărbatul care a scuipat o femeie în București FOTO: Facebook Gabi Savu Dinu

Un bărbat din București a scuipat, aparent fără motiv, în trafic, o femeie. A fost depistat de polițiști și dus la secția de poliție.

O femeie a fost scuipată în trafic de un bărbat în București. Aceasta a postat pe Facebook următorul mesaj: ”Dementul ăsta, cu B-62DGP, tocmai m-a scuipat în mașină, pe geamul pe care îl aveam deschis la mașină. Am tras mașina pe dreapta, tremur, nu-mi vine să cred ce tocmai s-a întâmplat. M-a umplut de scuipați pe față, pe haine. Sunt în stare de șoc! Nu știu ce am de făcut acum”.

Reprezentanții Grupului de Comunicare Strategică au dat publicității o reacție oficială:

”În urma postării pe rețele de socializare a unor informații referitoare la un bărbat care ar fi scuipat în trafic un conducător auto, polițiștii bucureșteni l-au identificat pe cel în cauză în mai puțin de 30 de minute de la sesizare. Bărbatul a fost depistat în trafic de polițiști ai Secției 18 și condus la audieri la Secția 21, competentă teritorial. În acest moment se desfășoară verificări pentru stabilirea cu exactitate a stării de fapt și de drept”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel