Fetiță de șapte ani împușcată din greșeală, supusă unei operații de urgență. Evoluția este favorabilă

Angela Sabău |
Data publicării:
Chirurgie
Chirurgie

O fetiță de șapte ani care a fost împușcată din greșeală a fost supusă unei operații, în această dimineață. Evoluția este favorabilă. Micuța se afla într-o mașină care a fost urmărită de poliție, incident în care s-au tras focuri de armă.

O fetiță de șapte ani a fost operată la Spitalul Județean de Urgență „dr. Constantin Opriș” din Baia Mare, după ce a suferit o plagă prin împușcare în picior. Fetița a fost victima colaterală a unei urmăriri can-n filme, în timp ce se afla într-o mașină, condusă de o rudă și în care se mai aflau doi minori. Mașina era condusă de un bărbat de 23 de ani, care nu a oprit la semnalele polițiștilor.

În timpul urmăririi, polițștii au tras focuri de armă înspre mașina în care se aflau cei trei minori: fetița de șapte ani, un altul de cinci ani și un minor de 16 ani. Un glonț a ricoșat, lovind-o pe fetiță în picior.

Minora a ajuns la spitalul din Baia Mare, cu o plagă prin împușcare în picior și a fost supusă unei intervenții chirurgicale, în această dimineață.

„Este o plagă de metatars 3, cu leziune de tendoane. A fost operată, conform echipei de medici care au efectuat operația, evoluția este favorabilă. Va mai rămâne în spital cam o săptămână”, a precizat dr. Vasile Pop, manager interimar a unității medicale. Potrivit lui, fetița nu va rămâne cu probleme peranente din cauza rănii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel