Fetiță înecată, a revenit la viață după două ore: salvatorii își pierduseră speranța

DCMedical Team |
Data publicării:
Fetița a fost salvată după două ore   Sursa foto: Antena 3
Fetița a fost salvată după două ore Sursa foto: Antena 3

O fetiţă care s-a înecat a fost readusă la viaţă de paramedicii SMURD după două ore de resuscitare. 

O fetiţă de nici doi ani a fost readusă la viaţă la două ore după ce a fost scoasă dintr-un pârâu îngheţat, după ce salvatorii o declaraseră moartă.

Salvatorii îşi pierduseră orice speranţă, în momentul în care inima fetei a început să bată din nou.

"Echipajele medicale au ajuns repede la faţa locului, iar până să ajungă echipajul SMURD, cei care au anunţat au fost îndrumaţi prin telefon de cei de la Dispecerat despre cum să acorde primul-ajutor medical.

Primul echipaj SMURD ajuns la faţa locului a început imediat manevrele de resuscitare, fetiţa de 1 an şi opt luni se afla în stop cardio-respirator.

Al doilea echipaj SMURD tip C cu medic a venit şi el, fetiţa a fost resuscitată 120 minute, nu prezenta semne vitale, nimeni nu i-ar fi dat şanse la viaţă.

După această perioadă, în care era şi monitorizată, a început să prezinte semne vitale, astfel încât medicii i-au administrat oxigen, au intubat-o şi au transportat-o la spital inconştintă, în stare foarte gravă", a spus Ciprian Sfreja, purtător de cuvânt ISU Braşov, duminică, la Antena 3.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel