Fiica lui Putin, reacții adverse după vaccinul rusesc anti-COVID. Președintele Rusiei a făcut anunțul

Adisa Codruț |
Data publicării:
Președintele Rusiei, Vladimir Putin. Foto: kremlin.ru
Președintele Rusiei, Vladimir Putin. Foto: kremlin.ru

Vladimir Putin, președintele Rusiei, a anunțat ce efecte adverse a avut fiica sa în urma administrării vaccinului COVID-19, înregistrat astăzi de Rusia.

Primul vaccin contra COVID19 înregistrat în lume este produs în Rusia. Printre cei deja vaccinați se numără și fiica președintelui Vladimir Putin. OMS deja a atras atenția că acesta va trebui verificat pentru a se vedea dacă este sigur de administrat, după cum arăta DC Medical AICI

Liderul de la Kremlin a recunoscut, astăzi, ce efecte adverse a avut fiica sa în urma administrării vaccinului COVID-19, notează DC News. Președintele rus ar fi spus că, după prima injecție, fiica sa ar fi făcut temperatură. 

Ce s-a întâmplat cu fiica lui  Vladimir Putin, aflați pe DC News. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel