Filmulețul devenit viral despre vaccinul anti-COVID, realizat de o fetiță de 12 ani, de origine română

Angela Sabău |
Data publicării:
Filmulețul a ajuns viral pe Internet
Filmulețul a ajuns viral pe Internet

Un medic român stabilit în Suedia i-a explicat fiicei de 12 ani cum funcționează vaccinul anti COVID-19. Fetița a desenat ce a înțeles, realizând un filmuleț, pe care mama ei l-a postat pe Facebook. În scurt timp a devenit viral.

Laura Ghibu, medic român stabilit în Suedia, a postat pe pagina sa de Facebook un filmuleț cu desenele realizate de fiica ei de 12 ani, în care exprimă cum a înțeles ea, din explicațiile mamei, că funcționează vaccinul. Filmulețul cu desene este accesibil și pe înțelesul oricui, iar în scurt timp a devenit viral. 
Acum, filmulețul va fi folosit pentru o campanie de informare în regiunea Lombardia, după ce medicul care a tratat primul pacient cu COVID-19 din Italia i-a cerut voie să-l utilizeze. Filmulețul a ajuns la peste 10 milioane de locuitori din nordul Italiei, scrie Digi 24.

Filmulețul poate fi văzut aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel