Florin Cîțu, după ce Andreea Moldovan recomandă CARANTINA națională: M-am opus! Vrem relaxare

Cătălina Burghelea |
Data actualizării: | Data publicării:

Premierul Florin Cîțu a declarat, miercuri, 7 aprilie, că nu va exista o carantină națională de 14 zile, așa cum recomandă secretarul de stat Andreea Moldovan. 

Secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Andreea Moldovan, este susținătoarea unei carantine la nivel național, chiar și una de două săptămâni, care "ar face minuni" pentru țara noastră. Vezi mai multe detalii AICI

Despre afirmația secretarului de stat, premierul Florin Cîțu a spus că: "am avut o discuție cu doamna secretar de stat, care dădea un exemplu teoretic. Nu a fost o propunere".

"Nu luăm în calcul o carantinare. M-am opus din primul moment. Am spus că nu va exista un lockdown generalizat în România, nicio carantinare. Mergem în direcția relaxării, dar cu această condiție: să ne vaccinăm. Este foarte important să înțelegem! 1 iunie se poate întâmpla doar dacă ne vaccinăm. Altfel, nu!", a precizat premierul Florin Cîțu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel