Florin Cîțu: Etapa a III-a de vaccinare începe mâine. Vaccinarea nu este obligatorie

Angela Sabău |
Data publicării:
Florin Cîțu
Florin Cîțu

Premierul Florin Câți a amintit, pe pagina sa de Facebook, că mâine începe etapa a III-a a campaniei de vaccinare. De asemenea, el a reamintit cum se poate face programarea la centrele de imunizare.

Premierul Florin Cîțu a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook în care amintește că mâine începe etapa a III-a a campaniei de vaccinare. De asemenea, el revine cu detalii despre cum se poate face programarea la vaccinare pe platforma online„

Etapa a III-a de vaccinare începe mâine. Este foarte simplu. Dacă doriți să vă vaccinați, înscrierea se face prin intermediul listelor de așteptare. Peste 1,5 milioane de beneficiari sunt înscriși pe platforma electronică, din care aproximativ 500.000 sunt din rândul populației generale. Programarea se face online sau prin call center! Apoi veți primi notificarea locului disponibil în centrul pentru care ați optat. Vaccinarea nu este obligatorie, dar este SINGURA soluție pentru a reveni la normalitate cât mai curând. Împreună învingem pandemia!”

În etapa a III-a a campaniei de vaccinare se va putea programa pe listele de așteptare orice cetățean, indiferent că se află în grupele de risc sau nu. De asemenea, în anumite centre se vor putea programa și tinerii cu vârste cuprinse între 16 și 18 ani. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel