Urmărește dezbaterea live

Fotbaliști spanioli, vindecați de COVID-19 în 10 zile. Din ce e compus tratamentul inovator

Dana Lascu |
Data publicării:
Medicamente
Medicamente

28 de fotbaliști de la clubul spaniol Fuenlabrada au fost tratați de COVID-19 cu un tratament inovator și personalizat. Simptomele au dispărut în 48-72 de ore, iar în 10 zile mai târziu primul dintre ei a fost declarat vindecat. 

Tratamentul inovator anti-Covid aplicat în Spania. Pacienții, fotbaliști de la clubul spaniol Fuenlabrada,  din liga a doua spaniolă, au scăpat de simptome după 48-72 de ore, iar primul pacient s-a vindecat după 10 zile, notează Mundo Deportivo.

Aceștia au primit un tratament produs de compania farmaceutică Fagron, companie farmaceutică, și lider mondial în tratamente personalizate, în colaborare cu medicul clubului, José Manuel Blanco. Fiecare membru al echipei a primit ImunoFórmula, o combinație personalizată de: factori de transfer imun (ImunoTF®), Miodesin (un puternic inflamator), complexul de substanțe fotochimice de origine naturală și ingrediente precum zinc, seleniu, vitamina D și siliciu. 

Tratamentul a fost început în dimineața zilei de 26 iulie, la ora 09.30. La 48-72 de ore de la începerea acestuia, simptomele tuturor pacienților dispăruseră, iar zece zile mai târziu primul membru al echipei a ieșit negativ la testul PCR.

Medicul clubului a explicat, pentru publicația spaniolă, că „reglarea sistemului imunitar ne-a ajutat să împiedicăm răspândirea virusului printre acei membri ai echipei care nu au ieșit pozitivi la teste și, de asemenea, le-a permis celor infectați să-și îmbunătățească starea în doar 48 de ore și să treaca prin întreaga perioadă (de convalescență, n.r.) fără simptome”.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel