Franţa testează certificatele de vaccinare

DCMedical Team |
Data publicării:
Vaccin COVID-19  FOTO: pixabay
Vaccin COVID-19 FOTO: pixabay

Franţa a iniţiat teste pentru utilizarea certificatelor de vaccinare, dar Comisia Naţională pentru Informatică şi Libertăţi a avertizat că documentele trebuie să menţină caracterul voluntariatului, fără a fi restricţionată libertatea de circulaţie, un avertisment lansat şi de Consiliul Europei.

Ministerul francez al Transporturilor a anunţat marţi că a lansat un proiect-pilot la Aeroportul Orly din Paris asupra funcţionării aplicaţiei digitale TousAntiCovid, care să permită „păstrarea în mod securizat a rezultatelor testelor PCR şi antigenice şi a certificatelor de vaccinare, începând din 29 aprilie", informează postul France 3.

Rezultatele testelor şi datele despre vaccinare pot fi introduse de săptămâna trecută în aplicaţie. 

Află cum pot fi accesate și care este rolul acestor certificate pe DC NEWS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel