G7 spune că Omicron este „cea mai mare amenințare actuală” pentru sănătatea lumii

Adisa Codruț |
Data publicării:
Coronavirus   Foto: Pixabay
Coronavirus Foto: Pixabay

G7 a catalogat varianta Omicron „cea mai mare amenințare actuală pentru sănătatea publică globală”.

G7 a catalogat varianta Omicron „cea mai mare amenințare actuală pentru sănătatea publică globală”, avertizând că acum este „mai important ca niciodată” ca țările să „coopereze cât mai strâns”.

Marea Britanie, care este în prezent președintele grupului, a declarat că: „Suntem îngrijorați de creșterea numărului de cazuri, miniștrii au convenit că aceste evoluții ar trebui privite ca cea mai mare amenințare actuală la adresa sănătății publice globale. Este mai important ca niciodată să cooperăm strâns și să monitorizăm și să partajăm date.”

Miniștrii sănătății G7 au avut anterior ultima lor întâlnire găzduită de Marea Britanie, care a avut o creștere a numărului de cazuri în ultimele zile, înregistrând un număr record de cazuri, dar și o zi record de vaccinări cu rapel. Miniștrii s-au concentrat pe accesul global la diagnosticare, secvențierea genomului, vaccinuri și terapii, în încercarea de a combate răspândirea acestuia.

Citește continuarea pe DC News și află toate detaliile despre acest subiect.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel