Gabriel Cotabiță, internat de urgență cu COVID-19. În ce stare se află artistul, cardiac cunoscut

Dana Lascu |
Data publicării:
Gabriel Cotabiță, la Național TV. Foto: Facebook
Gabriel Cotabiță, la Național TV. Foto: Facebook

Cunoscutul artist Gabriel Cotabiţă a fost internat la spital, după ce a fost diagnosticat cu COVID-19. Anunțul a fost făcut una dintre cele trei fiice ale sale, Aela. 

Fiica cea mare lui Gabriel Cotabiță a declarat, marți, la Antena Stars, că tatăl ei este internat în spital, cu COVID-19, dar că este într-o stare bună, deși el cunoscut cu vechi probleme cardiace. 

„Sperăm să iasă totuşi testul negativ cât de curând şi să poată să se întoarcă acasă. Nu este o formă gravă, nu este intubat, nu este la ATI. Pur şi simplu necesită să fie monitorizat, având şi alte probleme de sănătate”, a spus fiica lui Gabriel Cotabiță.

Aela a precizat că tatăl său a avut simptome, între care tuse și oboseală accentuată, și că de aceea a decis să se testeze. Deocamdată nu se știe de unde a lua virusul. 

Ultima sa apariție publică a fost pe 20 decembrie, la Național TV, unde și-a prezentat noul proiect muzical. 

În 2015, Gabriel Cotabiță a scăpat miraculos după ce a stat trei săptămâni în comă, în mai 2015, după ce a suferit un infarct în timp ce se afla la sala de sport a unui hotel de lux din București.  

Și-a revenit miraculos și povestea că și-a recăpătat memoria pentru că e obsedat să facă rebus. 

Gabriel Cotabiță are trei fete din prima sa căsnicie, cu  profesoară de italiană din Craiova: pe Aela și gemenele Milena și Eliza.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel