Gabriela Szabo, infectată cu COVID-19. „Am ținut să aflați de la mine”

Dana Lascu / 05 noi 2020 / 22:27
Gabriela Szabo. Foto: Facebook
Gabriela Szabo. Foto: Facebook

Fosta mare sportivă Gabriela Szabo a anunțat pe Facebook că s-a infectat cu noul coronavirus. 

Gabriela Szabo a explicat că nu știe cum s-a infectat, pentru că ea și familia ei s-au străduit să respecte regulile contra COVID-19. 

„Îmi pare rău să vă dau vești mai puțin bune. Știu că nu aveți chef de așa ceva. Dar oare cine are? Din păcate trebuie să ne obișnuim cu astfel de noutăți în această perioadă. În ciuda faptului că ne protejăm, că avem grijă de noi și de cei din jurul nostru, că respectăm cu sfințenie măsurile impuse de autorități, iată, nu suntem feriți în niciun fel de acest virus care ne-a dat viețile peste cap. Am ținut să aflați despre starea mea de sănătate de la mine și nu din alte surse.

În următoarele două săptămâni mă văd nevoită să stau acasă. Sunt bine. Încă sunt bine. Și sper să fiu așa și peste 14 zile, când, teoretic, pot spune: „gata, am trecut peste această înfiorătoare încercare”.  Nu știu ce să mai cred. Aveți grijă de voi, de cei din jurul vostru, protejați-vă. Să ne auzim cu bine!”, a scris marea sportivă Gabriela Szabo. 

 

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy