Gravidă cu COVID-19, mesaj de pe patul de spital. „Nu ieșiți! Veți duce asta acasă și veți omorî pe cineva din familie”

Dana Lascu |
Data publicării:
Gravida
Gravida

O gravidă infectată cu coronavirus și care a dezvoltat COVID-19 a transmis un mesaj cutremurător de pe patul de spital. „Stați acasă!” pledează ea! ATENȚIE, imagini care vă pot afecta emoțional!

Gravida Karen Mannering, din Kent, Marea Britanie, luptă pentru viața ei și viața copilului ei nenăscut la QEQM Hospital din Margate, după ce a ieșit pozitiv la testele pentru COVID-19.

Karen Mannering, din Kent, spune, într-un mesaj video preluat astăzi de The Sun, că luptă pentru viața ei și viața copilului ei nenăscut la QEQM Hospital din Margate, după ce a fost testată pozitiv pentru COVID-19. Femeia are probleme de respirație.

„Oameni buni, am 39 de ani și sunt însărcinată în 26 de săptămâni. Tocmai mi s-a spus că am COVID-19 și sunt bolnavă de două săptămâni. Sunt în spital de sâmbătă și astăzi este miercuri. Am preumonie în ambii plămâni, iar acum mă lupt pentru mine și pentru copilul meu. Nu merită să ieșiți afară, puteți să o faceți altădată. Am trei copii acasă și un soț pe care nu-i pot vedea. Nu știu de unde m-am infectat, dar sunt foarte bolnavă și vă spun acum că dacă o să vă întâlniți cu prietenii pentru o bere stupidă ori o plimbare la malul mării pentru că vremea e frumoasă, veți duce asta acasă și veți omorî pe cneva, unul dintre membrii familiei voastre. Nu mai ieșiți afară, ascultați-l pe Boris (premierul Marii Britanii, Boris Johnson, n.r.). Nu ieșiți afară, nu merită!", spune femeia care se chinuie să respire.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel