Greșeala pe care o faci când prepari salată de Boeuf. Chef Florin Dumitrescu arată SECRETUL: E foarte important, altfel o STRICĂM!

chef-florin-dumitrescu_62622400 Chef Florin Dumitrescu

Salata de boeuf este unul dintre preparatele care nu lipsește de pe mesele de sărbători ale românilor. Celebrul bucătar Florin Dumitrescu a dezvăluit reţeta sa specială și ingredientul secret pe care-l pune pent...

Salată de Boeuf, rețetă - Ingrediente

- patru ouă

- 300 de grame de pulpă de vită

-  300 de grame de cartofi

- 150 de grame de morcovi

- 80 de grame de mazăre fiartă

- 80 de grame de gogoșari murați

- 80 de grame de castraveți murați

- 400 ml de ulei de floarea soarelui

- două linguri de muștar 

- o lămâie

Salată de Boeuf, rețetă - Mod de preparare

1. Se pun la fiert carnea și legumele întregi și se lasă la răcit. 

2. Între timp, se pregătește maioneza din două ouă

3. După ce s-au răcit carnea și legumele, se taie în cubuleţe mici.

4. Se amestecă toate ingredientele, apoi se aşează salata pe un platou și se decorează.

Potrivit lui chef Florin Dumitrescu, pentru o salată de Boeuf delicioasă, trebuie să acordăm o atenţie deosebită legumelor în momentul în care le amestecăm.

Citește continuarea pe Astrosens și află care este secretul lui Florin Dumitescu pentru o salată de boeuf perfectă, dar și cum prepară el maioneza în 30 de secunde.

Google News icon  Urmărește-ne și pe Google News - abonează‑te!

Articole similare