Greșeala pe care o faci când prepari salată de Boeuf. Chef Florin Dumitrescu arată SECRETUL: E foarte important, altfel o STRICĂM!

Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu

Salata de boeuf este unul dintre preparatele care nu lipsește de pe mesele de sărbători ale românilor. Celebrul bucătar Florin Dumitrescu a dezvăluit reţeta sa specială și ingredientul secret pe care-l pune pentru un gust perfect. 

Salată de Boeuf, rețetă - Ingrediente

- patru ouă

- 300 de grame de pulpă de vită

-  300 de grame de cartofi

- 150 de grame de morcovi

- 80 de grame de mazăre fiartă

- 80 de grame de gogoșari murați

- 80 de grame de castraveți murați

- 400 ml de ulei de floarea soarelui

- două linguri de muștar 

- o lămâie

Salată de Boeuf, rețetă - Mod de preparare

1. Se pun la fiert carnea și legumele întregi și se lasă la răcit. 

2. Între timp, se pregătește maioneza din două ouă

3. După ce s-au răcit carnea și legumele, se taie în cubuleţe mici.

4. Se amestecă toate ingredientele, apoi se aşează salata pe un platou și se decorează.

Potrivit lui chef Florin Dumitrescu, pentru o salată de Boeuf delicioasă, trebuie să acordăm o atenţie deosebită legumelor în momentul în care le amestecăm.

Citește continuarea pe Astrosens și află care este secretul lui Florin Dumitescu pentru o salată de boeuf perfectă, dar și cum prepară el maioneza în 30 de secunde.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2022 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy