Gripă, infecții respiratorii: 70 de noi cazuri în județul Timiș

Adisa Codruț |
Data publicării:
Copil   FOTO: Pixabay
Copil FOTO: Pixabay

Noi cazuri de gripă și infecții respiratorii la copii și la un cadru didactic au fost înregistrate în județul Timiș.

Gripă, infecții respiratorii. Numărul cazurilor de gripă şi de infecţii respiratorii în grădiniţele şi şcolile din judeţul Timiş continuă să crească, lunii fiind raportate peste 70 de noi situaţii. Şefa Inspectoratului Şcolar Judeţean Timiş, Aura Danielescu, a declarat că au fost anunţate 33 de cazuri de gripă în rândul preşcolarilor, 39 la elevi şi unul la un cadru didactic. "Cu infecţii respiratorii avem 869 de cazuri la preşcolari, 2.079 la elevi şi 62 la cadre didactice", a afirmat Aura Danielescu, potrivit Agerpres.

Până la finalul săptămânii trecute au fost raportate aproape 140 de cazuri de gripă în şcoli şi grădiniţe şi peste 7.000 de infecţii respiratorii în unităţile şcolare şi de educaţie din judeţ. Potrivit inspectorului şcolar general, există şcoli care ar propune suspendarea cursurilor, dar, în acest sens, se aşteaptă decizia Direcţiei de Sănătate Publică şi a Prefecturii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel