Gripă, infecții respiratorii: 70 de noi cazuri în județul Timiș

Adisa Codruț / 03 feb 2020 / 12:42
Copil   FOTO: Pixabay
Copil FOTO: Pixabay

Noi cazuri de gripă și infecții respiratorii la copii și la un cadru didactic au fost înregistrate în județul Timiș.

Gripă, infecții respiratorii. Numărul cazurilor de gripă şi de infecţii respiratorii în grădiniţele şi şcolile din judeţul Timiş continuă să crească, lunii fiind raportate peste 70 de noi situaţii. Şefa Inspectoratului Şcolar Judeţean Timiş, Aura Danielescu, a declarat că au fost anunţate 33 de cazuri de gripă în rândul preşcolarilor, 39 la elevi şi unul la un cadru didactic. "Cu infecţii respiratorii avem 869 de cazuri la preşcolari, 2.079 la elevi şi 62 la cadre didactice", a afirmat Aura Danielescu, potrivit Agerpres.

Până la finalul săptămânii trecute au fost raportate aproape 140 de cazuri de gripă în şcoli şi grădiniţe şi peste 7.000 de infecţii respiratorii în unităţile şcolare şi de educaţie din judeţ. Potrivit inspectorului şcolar general, există şcoli care ar propune suspendarea cursurilor, dar, în acest sens, se aşteaptă decizia Direcţiei de Sănătate Publică şi a Prefecturii.

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy