Gripă: 19 cazuri la elevi din Timiș. Nicio școală sau grădiniță închisă

Adisa Codruț |
Data publicării:
Școală
Școală

Nicio școală sau grădiniță din jduețul Timiș nu este închisă din cauza gripei, deși s-au raportat 19 cazuri la elevi.

Gripă, școală, Timiș. În unităţile şcolare din judeţul Timiş au fost raportate, luni dimineaţa, 19 cazuri de gripă la elevi, dar nicio şcoală sau grădiniţă nu este închisă din această cauză, monitorizarea situaţiei continuând până la sfârşitul sezonului. Infecţiile respiratorii sunt în creştere faţă de raportarea de săptămâna trecută, când s-au înregistrat doar trei cazuri de gripă.

"Sunt 19 elevi cu gripă, fără nicio raportare de cazuri la preşcolari sau în rândul cadrelor didactice. Au fost raportate şi 276 de infecţii respiratorii la preşcolari, 517 la elevi şi 3 cazuri la cadrele didactice", a declarat şefa Inspectoratului Şcolar Timiş, Aura Danielescu, potrivit Agerpres.

În judeţ fiinţează 87 de cabinete medicale şcolare, dintr-un total de 199 de unităţi de învăţământ cu personalitate juridică, din care 66 de cabinete sunt deservite de medic şi asistentă, 17 cabinete au doar asistent, iar patru cabinete au doar medic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel