HOROSCOP 1 august: Zodiile pentru care se anunță schimbări majore. Unii pot pierde lucruri la care țin

Dana Lascu |
Data publicării:
Zodiac, horoscop
Zodiac, horoscop

HOROSCOP 1 august: O zi plină de energie și cu multe schimbări - nu neapărat bune - pentru toate zodiile. Anumiți nativi văd doar roșu în fața ochilor, alții trebuie să meargă urgent la medic pe când unii sunt cu bagajele făcute, dar trebuie să fie atenți să nu piardă lucruri la care țin. 

HOROSCOP 1 august: Zodiile pentru care prima zi a lunii va fi o provocare: 

Berbec

O zi plină de energie, astăzi, pentru nativul din zodia Berbec. Vreți să rezolvați multe lucruri și veți și reuși. Este o zi excelentă pentru întâlniri cu prietenii. În ceea ce privește sănătatea, încercați să vă ocupați mai mult de dumneavoastră și să vă ascultați semnalele pe care le primiți de la corp. Consultați-vă medicul!

Taur

Taurii au o zi foarte dificilă. Sunteți puși pe ceartă, iar asta nu este deloc bine. În felul aceste veți risca să vă stricați relațiile cu cei din jur. Nu mai încercați să găsiți pretexte din absolut orice. Astrele vă sugerează să vă luați o vacanță. Sunteți mult prea stresați.

Leu

Leii au un început de lună plin de schimbări. S-ar putea să schimbați locul de muncă sau să vă achiziționați o casă sau un apartament. Efectiv, simțiți că nu vă mai regăsiți în această formulă, iar asta vă determină să vă doriți o schimbare. În ceea ce privește starea de sănătatea, este posibil să aveți ușoare dureri de stomac. Încercați să nu mai puneți tot la suflet. Sunteți empatici, iar asta vă ia din energie.

Săgetător

Planuri de vacanță pentru nativul din zodia Săgetător. Sunteți hotărâți să vă petreceți weekend-ul într-un mod inedit. Vă gândiți să plecați undeva cât mai departe de casă, posibil chiar și în străinătate, într-un city break. Aveți grijă la obiectele pe care le aveți la dumneavoastră. Se arată o predispoziție de a pierde obiecte. 

Capricorn

Sunteţi atât de sensibili şi reuşiţi să-i molipsiți chiar și pe ceilalți. Dacă sunteți într-o relație, astăzi, veți dori să organizați un fel de cină romantică pentru partener. N-ar strica niște lumânări, bețișoare parfumate și o baie cu spumă. Veți reaprinde focul iubirii. În seara zilei de 1 august, veți afla un secret, notează astrologul  Antena3.

Pești

Astăzi veți dori să faceți doar ceea ce vă place, indiferent de ceea ce își doresc alții. Luați în considerare împărțirea timpului pentru a îndeplini și dorințele celor apropiați.

Care este codia care are o revelație pe plan sentimental, aflați AICI. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel