Horoscop 14 iulie. Zodia care are nevoie de multă siguranță

Adisa Codruț |
Data actualizării: | Data publicării:
Ascendentul, horoscop
Ascendentul, horoscop

Horoscop 14 iulie. Taurii nu trebuie să neglijeze comunicarea, Racii vor avea o zi bună.

Horoscop 14 iulie. Previziunile astrologului DC News, Daniela Simulescu:

Berbec - te mai trezești după conjuncția de ieri. Ai nevoie de multă, multă siguranță. Luna este în tranzit prin Fecioară, ceea ce înseamnă că te vei manifesta cu prudență la locul de muncă. E nevoie de așa ceva.

Taur - să nu neglijăm importanța comunicării pe plan profesional. S-ar putea să fie momente în care vi se spune ceva, iar seara să se întâmple altceva. Vă veți simți luați de pe drumul vostru, dar trece!

Gemeni - aveți Jupiter în Casa 10. Ce mai puteți schimba la locul de muncă? Ce aveți de investit? Treziți-vă în zona profesională!

Rac - m-aș gândi la ce mi-ar plăcea mie să studiez în perioada următoare. Poate vreau să învăț să grădinăresc. Indiferent de statutul pe care îl aveți, poate fi o zi foarte bună!

Pe 13 iulie, planetele Venus și Marte s-au întâlnit sub semnul Leului, aducând schimbări importante pentru toate zodiile. ”Conjuncția Venus - Marte din Leu, de pe 13 iulie, a adus împreună ceea ce iubim și ceea ce ne dorim. Pasiunea acestui aspect ne poate face să ne îndrăgostim sau să ne distrăm, așa cum nu am mai făcut-o de mult timp”, amintește astrologul.

Mai multe pe DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel