Horoscop 14 septembrie. Zodia care se lovește de cheltuieli neprevăzute legate de mașină

Adisa Codruț |
Data publicării:
Horoscop, bani
Horoscop, bani

Horoscop 14 septembrie. Scorpionii au probleme cu partenerul, Taurii trebuie să facă față unei situații pe care au uitat-o.

Horoscop 14 septembrie. Previziunile astrologului:

Berbec - Relația de dragoste se îndreaptă spre următorul nivel. Un membru al familiei sau un prieten vă ajută să vă achitați datoriile. Convinge-ți șefii de nevoia unui makeover. Dacă vă doriți să renunțați la tutun, astăzi este cea mai bună zi. 

Taur - Nu ignorați dragostea celor pe care îi cunoașteți. Trebuie să faceți față unei situații pe care ați uitat-o. Încercați să vă găsiți alt domeniu de activitate. Astăzi, vă simțiți relaxați și fericiți. 

Rac - Astăzi, este o zi perfectă pentru o întâlnire. Fericirea nu stă doar în lucrurile materiale. Oportunitate de avansare în carieră. Corpul dvs.vă cere să renunțați la excese.

Leu - Va apărea persoana mult așteptată. O zi bună pentru a începe o nouă afacere. Te veți strădui să învățați ceva nou, care vă va folosi la job. 

Fecioară - Cheltuielile neprevăzute apar legate de mașina dvs. În relația de cuplu, apar mici tensiuni, însă acestea se vor rezolva în a doua parte a zilei.

Balanță - Dragostea și afecțiunea vor fi un motiv de satisfacție. Lipsa banilor împiedică buna funcționare a afacerii dvs. Simțul umorului este important chiar și în problemele de muncă. Momentul ideal pentru a petrece timp cu cei dragi.

Scorpion - Astăzi, problemele cu partenerul sunt ușor de rezolvat. Perioada de monotonie la locul de muncă se va încheia în curând. Dacă nu vă odihniți cât aveți nevoie, s-ar putea să aveți probleme cu concentrarea, potrivit Antena 3.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel