HOROSCOP 15 Februarie 2022: Zodiile care au marți trei ceasuri rele. Pierd sau sunt înșelate

Adisa Codruț |
Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop. Foto: lilartsy, de la Pexels
Horoscop. Foto: lilartsy, de la Pexels

HOROSCOP 15 Februarie 2022: Marți va fi o zi cu ghinion doar pentru câteva dintre zodii. Sunt însă și unele care vor triumva. Iată ce rezervă astrele pentru toate zodiile: 

HOROSCOP 15 Februarie: Ce rezervă astrele pentru toate zodiile

Berbec

Marți va fi o zi foarte fructuoasă pentru Berbeci, pentru că își pot cumpăra noua casă, sau se vor apuca de construit una. Indiferent ce încep să construiască, visul lor se va împlini. Situația financiară va fi întărită pentru că vei obține niște bani care erau blocați. Dacă vreun membru al familiei tale îți va cere să cumperi ceva, ți-l permiți. Nu adoptați un comportament conservator, nu e cazul. 

Taur

Marți vei scăpa de o parte din necazuri, mai ales de cele din casa ta. Cei care au probleme de sănătate vor observa o ameliorare. Studenții conștiincioși pot primi o ofertă din străinătate. Spre seară, puteți merge în vizită la un prieten au o rudă cu care erați certat, dar vă veți împăca. 

Gemeni 

Marți va fi o zi bună pentru Gemenii din domeniul social și politic, pentru că pot ajunge să negocieze rezolvarea unor probleme și-și vo face câțiva prieteni noi. Trebuie să evitați însă niște cheltuieli inutile, care vă pot pune situația financiară în dificultate. Cei care au slujbe competitive trebuie să știe că dușmanii din jurul lor vor încerca să-i defăimeze. Gemenii care se gândesc de mult timp să facă o afacere, au toate premisele să câștige dacă o încep marți.

Rac

O zi normală pentru Raci. Dacă n-ați mai discutat de mult cu cei dragi, marți puneți capăt acestei înstrăinări. Racii care fac afaceri, ei vor ajunge să învețe ceva de la seniorii lor, care le va fi de mare folos mai târziu. Dacă vreți să investiți banii pe care-i aveți, jucați la bursă, pentru că mai târziu veți obține dublu. 

Leu

Marți, trei ceasuri rele pentru Lei. Vă îngrijorează sănătatea unui membru al familiei, așa că nu veți fi atent la ce se întâmplă în jurul vostru. Puteți fi influențat de oameni răi și va trebui să vă dovediți abilitățile la muncă ca să scăpați basma curată. Dacă aveți un partener de afaceri, stați cu ochii pe el, pentru că e pe cale să vă înșele. 

Fecioară

Veți fi tulburat din cauza unora dintre cheltuieli foarte mari pe care trebuie să le faceți, din cauza cărora este posibil să fii nevoit să împrumuți și bani. Mai bine v-ă limitați la a cheltui cât vă permiteți, pentru că altfel veți avea probleme financiare. Doar familia vă aduce bucurie în suflet. 

Balanță

Ziua începe prost pentru Balanțe, cu proverbialele trei ceasuri rele. Din anumite motive, ai mintea tulbure și nu te vei simți în apele tale la locul de muncă. Din cauza asta mai multe lucrări ar putea fi amânate sau anulate. Dacă aveți vreo problemă, cereți sfatul unor rude apropiate sau prieteni mai în vârstă, în care să aveți încredere. Cei care încearcă să împrumute bani de la cineva, vor primi acei bani cu ușurință, dar atenție la detaliile contractuale, ca să nu aveți de dat înapoi mai mult decât realizați.

Scorpion

Marți, Scorpionii fac bani din piatră seacă, pentru că le ies tot felul de oportunități în cale. Pot să apară neînțelegeri în cuplu, iar la muncă va trebui să vă străduiți mult ca să terminați ce aveți de făcut la timp. Seara puteți pleca într-o călătorie cu membrii familiei.

Săgetător 

Fiți atent la locul de muncă. Marți vi se vor da sarcino noi pe care va fi greu să le îndepliniți fără ajutorul colegilor. Trebuie să vă străduiți peste măsură ca să terminați ce aveți de făcut și, din cauza muncii excesive, este posibil să aveți probleme precum oboseală, dureri de cap, febră etc. în timpul nopții. Cei care au propria afacere trebuie să fie atenție la parteneri, pentru că e posibil ca unul dintre ei să le pregătească o lovitură. 

Capricorn

O zi mixtă pentru Capricorn. Pot primi niște vești bune, pot obține chiar o promovare la muncă, dar dacă nu se concentrează pe ceea ce fac pot pierde toate avantajele. E posibil să aveți și ceva probleme în cuplu, pentru că schimbarea de atitudine din cauza necazurilor de la muncă vă vor afecta starea de spirit și acasă. 

Vărsător

Zi fructuoasă pentru Vărsători. Cei care s unt în căutarea unei slujbe, vor găsi una nesperat de bună. În afaceri, dacă vă consultați cu seniorii familiei sau partenerii seniori, veți avea succes. E posibil că primiți un nou titlu de proprietate. Atâta timp cât sunteți deschis și comunicativ veți obține fix ce vă doriți. 

Pești

Peștii sunt neobișnuit de energici marți. Vei duce la îndeplinire tot ce ți-ai propus, dar vei simți o oarecare oboseala seara din cauza acestei alergături. Totuși nu fii prea iritat cu iubitul / iubita, n-au nicio vină că te-ai obosit tu prea mult. Și nu vă bazați pe alții să vă rezolve treburile, doar voi știți cum să le faceți cel mai bine. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel