HOROSCOP 16 august 2021: zodii care fac afaceri fabuloase sau intră în conflicte monstruoase

Adisa Codruț |
Data publicării:
Ascendentul, horoscop
Ascendentul, horoscop

HOROSCOP 16 august 2021: Pentru unele zodii, relațiile de afaceri sunt sub foarte bune auspicii, luni. Altele, însă, mai bine n-ar ieși din casă, pentru că vor intra inutil în conflicte. 

HOROSCOP 16 august 2021:

Berbec

Berbecii au multă intuiție și împreună cu partenerii pot face planuri frumoase de viitor. Cei care sunt singuri, au idei care duc spre zona materială și care pare că se vor fructifica nesperat, curând!

Gemeni

Săptămâna începe cu idei fabuloase de afaceri pentru Gemeni. De asemenea, cei singuri pot întâlni pe cineva cu care pot avea o legătură intensă.

Leu

Leii ar trebui să aibă grijă astăzi. Sunt direct afectați de compulsivitate și pot intra în conflicte serioase în cuplu sau cu cei dragi chiar din cauza lor. Le recomandam să fie ponderați.

Scorpion

Scorpionii nu sunt în cea mai buna formă. Au o problemă cu verbul "a asculta" și nu se pot supune regulilor. Cel mai bine ar fi să rămână acasă, să mănânce ceva bun și să se relaxeze pentru că altfel riscă să intre în conflicte, arată a strologul ObservatorNews.ro.

Săgetător

Sagetătorii sunt geloși și posesivi astăzi. Recomandarea zilei este să nu se întoarcă în trecut pentru că nu este momentul să scoată la lumină diferite nemulțumiri.

Vărsător

Vărsătorii sunt preocupați de serviciu și de responsabilități. Au multă energie, chef de muncă și pot muta munții din loc.

Ce surprize plăcute au prevăzut astrele pentru celelalte zodii, aflați AICI:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel