Horoscop 2022. Schimbări în carieră pentru ŞASE zodii

Angela Sabău |
Data publicării:
Horoscop
Horoscop

Anul 2022 va fi foarte interesant din perspectiva astrelor pe plan profesional. Iată ce schimbări va aduce pentur șase zodii.

Din punct de vedere astrologic, anul 2022 va continua tendințele apărute în 2020 și 2021. Unele aspecte vor contura mult mai mai bine anumite domenii. Discutăm în primul rând de cele care țin de sănătatea mintală, servicii sociale, dezvoltarea personală, dar și despre spiritualitate. Din ce în ce mai mulți oameni vor alege să urmeze o școală cu profil psihologic, cursuri sau workshop-uri care să îi facă să iasă din starea de robot, sau vor dori să își urmărească o pasiune spirituală/ezoterică.

"Unele dintre zodii vor resimți mai serios aspectele anului 2022 pe plan profesional. Vreau doar să le atrag atenția să nu citească următoarele rânduri cu un sentiment de panică. Atunci când spun că anumite persoane vor fi mai afectate, nu mă refer neapărat la ceva negativ", a precizat astrologul Daniela Simulescu.

Berbec/Ascendent în Berbec - va fi nevoie de un pas înapoi pentru a vă da seama care vă sunt prioritățile înainte de a porni un nou proiect

Marte își va începe tranzitul prin casa a treia pe 20 august și va retrograda acolo în perioada 30 octombrie-12 ianuarie 2023.

Ce reprezintă casa a 3-a? Studiile, schimbările, mutările, călătoriile, comunicare. Mulți dintre nativii Berbec pot alege o reconversie profesională, vor începe să își monetizeze pasiunile sau vor decide că este cazul să meargă la unele cursuri. Indiferent de vârstă sau experiență. (Citeşte AICI horoscopul complet 2022 pentru BERBEC)

Taur/Ascendent în Taur - Saturn vă va obliga să fiți serioși și să nu așteptați rezultate de pe o zi pe alta

În 2022 vei începe să simți efectele schimbărilor făcute în 2021. Mai ales cele din sfera profesională. Și dacă nu ai avut curajul să ieși din zona de confort din proprie inițiativă, în 2022, schimbarea nu se va mai produce într-un mod lin. Ci cu obligații și responsabilități. Și pe alocuri cu dezamăgire și frustrare.

Saturn va rămâne pe tot parcursul anului în casa a 10-a, a carierei, a statutului tău. Totul se va mișca în reluare și deși ești recunoscut pentru răbdarea proverbială, în 2022, te va frustra orice întârziere, orice moment în care vei descoperi faptul că viața nu se întâmplă doar după planurile tale. În plus, relația cu autoritățile (părinți, partener, șefi, colaboratori) va fi destul de rigidă.

Cei care s-au preocupat în 2021 de progres, oricât de nesigur părea la început, vor culege roadele. Vor putea face următorul pas. (Citeşte AICI horoscopul complet 2022 pentru TAUR)

Gemeni/Ascendent în Gemeni - se va pune problema unor noi responsabilități care să vă evidențieze; relația cu șefii se va intensifica

Mai ții minte ce s-a întâmplat la serviciu în perioada 14 mai-28 iulie? Un eveniment, o colaborare, o discuție cu șeful. Astrele au vrut să te pregătească pentru 2022. Jupiter va tranzita casa carierei, va face o conjuncție cu Neptun pe 12 aprilie și s-ar putea să te trezești având un loc de muncă la care nu te-ai fi gândit. Sau să te angajezi undeva pentru ceva și când colo să fie altceva. În orice caz, trebuie să știi ceva. Orice veste proastă de la serviciu este un șut înainte.

Laitmotivul anului 2022 va fi "următorul pas". În carieră, în relație, în educație.

Perioadele cu Mercur retrograd sunt foarte importante pentru tine. De ce? Atunci se vor mișca lucrurile, chiar dacă de cele mai multe ori cu încetinitorul. (Citeşte AICI horoscopul complet 2022 pentru GEMENI)

Citește continuarea pe Astrosens și află detaliile pentru celelalte zodii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel