Horoscop 23 - 29 noiembrie 2020. Cea mai norocoasă ZODIE: „Bucurați-vă de această veste”

Adisa Codruț |
Data publicării:
Zodiac, horoscop
Zodiac, horoscop

Săptămâna 23 - 29 noiembrie 2020 este una benefică pentru nativii unei zodii, care au parte de lucruri extrem de interesante și frumoase, dezvăluie astrologul DC News, Daniela Simulescu. 

„E o săptămână în care ar fi bine să vă bucurați de voi. Opoziția lui Venus se întâmplă, dat fiind faptul că Venus este în casa a cincea, o casă a explorării personale, a expresivității de sine, a creativității. Ea poate fi o "pată" pe orice domeniu al vieții voastre. În partea profesională, relațională, creativitatea voastră o să debordeze. Bineînțeles, o să visați, o să sperați, o să aveți așteptări, dar, dacă toată săptămâna o să faceți lucruri începând de la voi, o să vă descoperiți niște limite foarte, foarte sănătoase”, arată astrologul DC News, Daniela Simulescu. 

Care e zodia norocoasă, aflați pe DC News. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel