Horoscop 24 decembrie 2021: Zodiile favorizate de astre, care vor avea un Crăciun ca în poveşti

Adisa Codruț |
Data actualizării: | Data publicării:
Din goana după cadourile perfecte, ne alegem cu stres și epuizare
Din goana după cadourile perfecte, ne alegem cu stres și epuizare

Horoscop 24 decembrie 2021: Iată care sunt zodiile care sunt favorizate de astre și vor avea parte de un Crăciun ca în povești.

Berbec

În această zi, ai capacitatea de a ține foarte bine lucrurile sub control, ești stăpân pe situație și nu dai voie nimănui să intervină în planurile tale. Îți poți folosi și abilitățile de lider, coordonezi o sarcină în care sunt implicați mai mulți.

Taur

Ar fi bine ca în această zi să te folosești de intuiție în tot ceea ce faci, mai ales dacă va fi vorba despre aspecte legate de familia extinsă sau de finanțe.

Sunt favorizate deplasările, legătura cu străinătatea.

Gemeni

Ți se deschide o ușă după mult timp și e bine să nu o ratezi de această dată. S-ar putea să apară o oportunitate, atunci fii cu ochii în patru și folosește-te de aceasta, te îndeamnă astrele. Este o zi bună să discuți chestiuni legate de viitor.

Rac

Ar fi recomandat să fi mai tolerant cu tine și cu cei din jurul tău. Evită conflictele, și lasă lucrurile să decurgă exact așa cum vin. În zilele următoare vei reuși să preiei controlul, dar azi ar fi bine să nu insiști.

Leu

Este o zi potrivită pentru tine să iei decizii cu privire la sectorul vieții personale sau sentimentale. Îți exprimi cu mai multă ușurință părerile, punctele tale de vedere. Ai grijă cui te destăinuiești, pentru că mesajele sau cuvintele tale pot fi răstălmăcite.

Fecioară

În această zi te preocupă în special echilibrul emoțional, liniștea, cauți stabilitatea și este deosebit de importantă atmosfera din casă. Este o zi potrivită pentru a lua unele decizii foarte bune legate de sectorul vieții amoroase.

Balanță

Te concentrezi foarte bine pe sectorul imaginii publice, cauți prestigiul social, vrei să evoluezi, să ai parte de unele câștiguri. Aceste dorințe sunt salutate pozitiv de Univers.

Scorpion

Acum îți vezi viața personală dintr-o altă perspectivă. Ai o atitudine mai relaxată, mai liniștită, vei comunica și vei fi mai deschis în relaționarea cu ceilalți.

Săgetător

Ai parte de o zi excelentă și s-ar putea să cunoști o persoană de la care vei primi o veste bună, care îți va oferi unele informații sau care pur și simplu, îți va schimba destinul.

Capricorn

S-ar putea ca în această zi să nu poți să te concentrezi prea mult în ceea ce faci, pentru că vei observa că bateriile nu-ți sunt suficient de încărcate, de aceea sfatul astrelor ar fi să te concentrezi asupra acelor activități care te relaxează, potrivit stirilekanad.ro.

Vărsător

Ești optimist și încrezător în forțele tale. Dai dovadă de o energie vitală molipsitoare, care o să-i ajute și pe ceilalți să se mobilizeze. Vei fi dinamic, dornic să realizezi cât mai multe sarcini.

Pești

Ești pus pe distracție și îi atragi pe toți în jurul tău. Însă, ar trebui să ai mare grijă la capitolul emoții, pentru că acestea s-ar putea să fie mai intense decât de obicei, fie că va fi vorba despre momentele în care te vei distra copios pe seama unui eveniment sau a unei situații.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate

Știrile zilei în sănătate

16 apr 2024, 16:50
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel