Urmărește dezbaterea live

Horoscop 24 decembrie: cum se implică zodiile în pregătirile de Crăciun

Adisa Codruț |
Data publicării:
Bradul de Crăciun și uleiurile sențiale ale căror arome sunt legate de Sărbătorile de Iarnă. Foto: Pixabay
Bradul de Crăciun și uleiurile sențiale ale căror arome sunt legate de Sărbătorile de Iarnă. Foto: Pixabay

Horoscop 24 decembrie. Prinicipala grijă a Gemenilor va fi îndreptată spre familie, Capricornii nu mai au atâta energie ca în alți ani.

Horoscop 24 decembrie. Luna va părăsi semnul Leului și va intra în cel al Fecioarei în ziua de Ajun de Crăciun. Mâine vom avea al treilea careu între Saturn-Careu, definitoriu pentru 2021, spune astrologul DC News Daniela Simulescu.

Previziunile astrologului:

Berbec - Îți planifici ziua astfel încât să îți rămână timp și pentru voie bună. În plus, nu vrei să faci deloc precum îți zic alte persoane.

Taur - Atenția ta va fi îndreptată către copii sau nepoți. Vrei să le faci pe plac. Apropierea lui Venus de Pluto te face în continuare destul de inflexibil.

Gemeni - Preocuparea ta principală va fi grija față de familie, mai ales față de cei mai vulnerabili. Vei fi cel mai creativ în pregătirea sărbătorilor.

Rac - Partenerul va fi de mare ajutor dacă veți comunica în mod onest. Astrele îți recomandă să nu ai așteptări deloc de la oamenii apropiați.

Leu - Față de alți ani, de data aceasta chiar te vei implica activ și în mod mult mai serios în pregătirile sărbătorilor. Risc de cheltuieli neașteptate.

Fecioară - Luna îți va tranzita semnul, deci vei fi destul de sensibil. Oamenii dragi vor încerca să îți creeze o atmosferă confortabilă.

Capricorn - Parcă nu mai ai atâta energie ca în alți ani, înainte de sărbători. Dar te străduiești să îți termini treaba în timp și să îți faci timp pentru tine.

Vărsător - Tu taci și faci. Cei dragi vor fi nemulțumiți de atitudinea ta, dar vor fi nevoiți să o accepte. Astăzi chiar nu ai nevoie de niciun fel de validare, arată DC News.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel