Horoscop 26 mai. Zodiile afectate de Luna Plină în Săgetător

DCMedical Team |
Data publicării:

Horoscop 26 mai. Astrologul DC News Daniela Simulescu spune că unele zodii sunt mai afectate decât altele de Luna Plină în Săgetător. 

”Luna Plină din Săgetător de pe 26 mai îi va afecta pe cei care au marcaj de Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești, mai ales cei cu planete/unghiuri în jurul gradului 5”, spune astrologul DCNews, Daniela Simulescu. 

Previziuni:

Berbec - Epuizarea mentală va fi la cote mari. Și în loc să stai să procesezi ce se întâmplă, vei dori să te implici în tot felul de activități care îți vor întreține starea.

Gemeni - partenerul are multe cerințe la tine. Și ca un făcut, astăzi nu vei fi capabil să te ocupi de ele. Evită să îi faci promisiuni deșarte.

Leu - Vei dori să te integrezi într-o echipă, să te alături unui grup. Dar nu va fi ușor la început. Mai ales din cauza faptului că va trebui să îți modelezi atitudinea.

Balanță - S-ar putea să încurci borcanele la serviciu, indiderent de cât de mult te-ai strădui să faci totul perfect. Dar asta nu înseamnă că trebuie să te dai bătut.

Vărsător - vei observa că ai pretenții mari, dacă nu exagerate, de la oameni. Dar este cazul să îți dai seama mai întâi cât de critic ești tu cu tine însuți.

Pești - Ai capacitatea de a te face auzit, văzut și apreciat. Și chiar vei avea sfaturi bune legate pentru colegi. Nu este cea mai bună zi în care să stai la șuete.

Restul previziunilor pe DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel