Horoscop 27 octombrie. Zodia care trebuie să aibă grijă pe ce-și cheltuie banii

Adisa Codruț |
Data publicării:
Bani
Bani

Horoscop 27 octombrie. Berbecii sunt nehotărâți, Gemenii nu trebuie să creadă tot ce aud.

Horoscop 27 octombrie. Previziunile astrologului DC News, Daniela Simulescu:

Berbec - S-ar putea să joci rolul nehotărâtului astăzi. Sunt zile în care vrei să fii simplu spectator. Este obositor să iei tot timpul decizii pentru alții.

Taur - Vei avea senzația că totul este foarte greu de înfăptuit. Și că nu ai un orizont de timp în absolut nimic. Parcă ai înota așa în gol.

Gemeni - Astrele îți recomandă să nu crezi vorbele frumoase ale nimănui astăzi. Ești printre cei mai predispuși să te lași convins de vorbe pompoase.

Rac - Luna este în continuare în semnul tău și va face o serie de aspecte provocatoare. Cel mai bine ar fi să nu crezi imediat ce auzi, mai ales la locul de muncă.

Fecioară - Vei ajunge greu la o înțelegere cu membrii familiei sau cu partenerul, mai ales dacă sunt implicați și banii. O zi foarte creativă.

Balanță - Aspectele de astăzi te pot împinge de la spate în cazul în care ai de susținut o prezentare, un discurs și îți este frică. Te vei pricepe la cuvinte.

Scorpion - Astrele îți recomandă să acorzi puțin mai multă atenție unor cheltuieli. Poate ai neglijat anumite aspecte care și-au consumat degeaba bugetul.

Pești - Astăzi te vei chinui să îți dai seama în cine să ai încredere la locul de muncă. Ai senzația că lucrezi într-un mediu destul de haotic, arată DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel