Horoscop 25 octombrie: Zodiile care dau de greu la muncă

Adisa Codruț |
Data actualizării: | Data publicării:
Zodii ambițioase
Zodii ambițioase

Horoscop 25 octombrie: Leii termină munca mai repede, Fecioarele vor fi mai introvertite.

Horoscop 25 octombrie. Luna trece prin semnul Gemenilor și încurajează procesele mentale și ne ajută să comunicăm ușor ce ne dorim, arată DC News.

Berbec - Marte se apropie de ieșirea din zona parteneriatelor. Deci și tu vei simți că este cazul probabil să iei unele decizii în acest sens, atât în plan personal, cât și acasă.

Taur - Colegii te pun serios la treabă. Și nu neapărat că au ceva cu tine, dar pur și simplu apar proiecte pe ultima sută de metri.

Rac - Prima zi a acestei săptămâni nu este cea mai bună. Nu prea revii cu forțe proaspete din weekend și îți vei pierde imediat interesul pentru orice proiect.

Leu - Faci tot posibilul să termini cât mai repede munca. Vrei să stai mai mult acasă, printre cei dragi sau să te ocupi de treburile gospodărești.

Fecioară - Vei fi mult prea introvertit. Oamenii din jurul tău, colegii și rudele, vor avea destule greutăți în a ști cum să te abordeze. Puțină relaxare nu ar strica.

Balanță - Ai în continuare în semnul tău pe Mercur și Marte. Poate că ar fi cazul să le folosești prin a lua decizii și prin a trece la acțiune într-un anumit domeniu.

Săgetător - Astrele îți sunt prielnice. Ba chiar putea ca astăzi să ai și un gram de intuiție în plus față de altădată. Vei simți pe ce oameni să te bazezi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate

Știrile zilei în sănătate

16 apr 2024, 16:50
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel