HOROSCOP 18 octombrie: Zodiile care trebuie să pună piciorul în prag ca să scape de probleme

Adisa Codruț |
Data publicării:
Zodiile care au ceva de dovedit. Foto: Pixabay
Zodiile care au ceva de dovedit. Foto: Pixabay

HOROSCOP 18 octombrie: Situația nu e tocmai roz pentru zodiile care urmează: ele trebuie să pună piciorul în prag pentru a depăși dificultățile care le ies în cale

HOROSCOP 18 octombrie:

Rac

Nativii din zodia Rac așteaptă, astăzi, o veste importantă. O persoană din viața voastră, care are probleme, vă va da vestea neplăcută. Nu anticipați și nu vă faceți griji inutil. Așteptați să vedeți despre ce este vorba și abia apoi acționați în consecință. Aveți încredere în forțele proprii. Veți reuși să treceți cu bine peste orice.

Leu

Veți încerca să faceți prea multe lucruri în același timp, probabil lucruri pe care nu le-ați putut termina în timpul săptămânii trecute, iar asta poate genera foarte mult stres. Graba nu vă va ajuta să terminați mai repede sau mai bine, așa că gândiți-vă că cei mai importanți sunteți chiar voi și nu problemele.

Fecioară

Acționați, vorbiți, nu rămâneți fără să spuneți nimic dacă credeți că aveți dreptate. Un coleg de muncă, un prieten sau chiar o persoană foarte apropiată va încerca să vă minimalizeze sau chiar să se laude cu o idee pe care ați împărtășit-o cu el. Dacă vă simțiți nedreptățiți, nu țineți în voi și încercați să vă impuneți punctul de vedere. Vă veți simți eliberați.

Capricorn

Dacă vreți ca astăzi să fiți liniștiți, întâi trebuie să controlați totul. Fiți siguri că cei cu care lucrați, fie că sunt colegii de muncă sau chiar familia, știu ce au de făcut și asigurați-vă că lucrurile despre care ați vorbit se și întâmplă. O persoană apropiată vă va spune ceva care vă va surprinde într-un mod copleșitor, notează astrologul https://www.antena3.ro/horoscop/horoscop-18-octombrie-2021-617133.htmlAntena3. 

Vărsător

O problemă de relație, la care nu vă așteptați nici într-o sută de ani, va ieși, azi, la suprafață, iar lucrurile pot lua o turnură neașteptată. Poate că este timpul să vorbiți clar și să nu continuați să vă prefaceți spre binele general. Clarificați cât mai curând posibil situația și spuneți din suflet ceea ce vă doriți.

Pești

Pentru a arăta partenerului că îi sunteți alături orice ar fi, astăzi, veți merge într-un loc care vă aduce energii negative. Cu toate astea, aprecierea și recunoștința venită din partea persoanei iubite vor acoperi și depăși cu mult orice energii negative.

Care va fi zodia cea mai norocoasă luni, aflați ACI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel