Horoscop 28 octombrie. Zodiile care se vor trezi cu ajutoare la muncă de unde nu se așteaptă

Adisa Codruț |
Data publicării:
Job  FOTO: pexels.com
Job FOTO: pexels.com

Horoscop 28 octombrie. Racii se pot baza pe colegi, Capricornii au nevoie de liniște.

Horoscop 28 octombrie. Previziunile astrologului Daniela Simulescu:

Berbec - În prima parte a zilei nu vei avea energie. Însă după prânz îți vei reveni. Vei fi sufletul oricărui eveniment și vei comunica într-un mod convingător.

Taur - Te poți folosi de energia acestei zile pentru a fi mai vizibil la locul de muncă. Ba chiar îți poți crea o strategie pe termen lung.

Rac - Astăzi te poți baza pe ajutorul unor colegi sau tu, la rândul tău, te poți implica în activitatea profesională a unei persoane apropiate.

Leu - Astrele îți recomandă să te ocupi și de propria bucurie. Pe lângă serviciu, chestiuni administrative, ai nevoie de câteva clipe pentru răsfăț.

Fecioară - Treburile gospodărești vor fi cea mai bună terapie. Ai nevoie ca mediul în care locuiești să fie mai confortabil, mai pe placul tău.

Balanță - Pentru că Venus, guvernatorul tău, face un aspect pozitiv cu Jupiter, s-ar putea să ai parte de mici ajutoare de la cine nu te aștepți.

Săgetător - Cei singuri pot avea discuții cu persoane interesante, posibili parteneri. Cei care au deja o relație pot beneficia de o comunicare foarte bună cu partenerul.

Capricorn - Liniștea îți face mult bine astăzi. Chiar și câteva clipe. Astfel, te vei încărca și vei reuși să navighezi mult mai ușor prin provocările vieții, arată DC News.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel