HOROSCOP: Luna Plină din 19 decembrie schimbă viața fiecărei zodii în parte. Iată cum

Adisa Codruț |
Data publicării:
Luna plina     Foto: Pixabay
Luna plina Foto: Pixabay

Horoscop: Luna Plină de pe 19 decembrie va aduce multe schimbări în viața noastră, a tuturor, spune astrologul Daniela Simulescu. 

Duminică, 19 decembrie, în jurul orei 06:36 va avea loc Luna Plină în semnul Gemenilor, ultimul eveniment astrologic de acest fel din 2021. De obicei, la final de an începem să ne gândim la schimbările pe care vrem să le facem în viața noastră. Planul cognitiv este cel mai folosit. Și nu sunt puținele dăți în care considerăm că este de ajuns să ne gândim la o schimbare ca aceasta să se și întâmple. Doar că nu este așa ușor. Avem nevoie de mai mult efort. Această Lună Plină exact acest lucru vrea să ne învețe. Că gândul nu înlocuiește și fapta. Și că mai bine ar fi să vă uitați în jurul vostru, să observați întâmplările următoarelor zile și să vă dați seama ce e diferit la propria persoană față de finalul anului 2020. Cu siguranță veți vedea în oglindă o versiune diferită, notează Daniela Simulescu, astrologul Astrosens.ro

Statistica astrologică arată că în jurul unei Luni Pline au loc evenimente sau întâlnim oameni care să scoată din noi fațete neștiute. Sau de ce nu? Rupturi, despărțiri și renunțări.

Vor fi mai afectaţi cei care au marcaj de Gemeni, Fecioară, Săgetător şi Peşti sau cei care sunt născuţi în al treilea decan al acestor zodii.Voi veţi resimţi cel mai mult. Dar pentru că sunteţi obişnuiţi cu schimbările şi cotiturile, s-ar putea ca oamenii din jurul vostru să sufere mai mult în jurul acestei date.

Și cum pe 19 decembrie, Venus își începe retrogradarea, vom tot auzi și de schimbări pe plan relațional. Mai ales acolo unde partenerii sunt blazați și nu mai au sentimente unul pentru celplalt.

Berbec

Călătoriile, vizitele sau drumurile cu oamenii dragi sau nu te vor pune față în față cu unele gânduri pe care nu știai că lei ai. Bineînțeles, comunicarea va fi procesul cel mai important.

Taur

Astrele te invită să fii atent la ce cheltuieli se fac zilele următoare. Atât din bugetul personal cât și din cel la comun. De asemenea, poți afla unele secrete, în mod voit sau nu.

Gemeni

Treci de la o stare la alta cu ușurință, iar partenerul și apropiații te vor provoca să descoperi de ce ești așa nehotărât. Conștientizeză că ai lăsat unele frici să te conducă, așa că învață să le comunici.

Rac

Luna Plină activează casa a 12-a. Fii atent zilele acestea unde te sacrifici, în ce zonă uiți de nevoile tale. Atunci când muncești pentru cineva fără să ți se fi cerut asta, este clar că ai anumite temeri.

Leu

Te vei întâlni sau vei interacționa cu mulți prieteni. Fiecare va deveni o oglindă pentru tine. Discuțiile cu ei te vor provoca, dar tu trebuie să îți dai seama că ei nu îți sunt rude.

Ce se întâmplă cu celelalte zodii, aflați pe astrosens.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel