Horoscop sănătate 2022. Jupiter în Pești vorbește despre vindecare sau disperare

Angela Sabău |
Data publicării:
Horoscop sănătate    Sursa foto: pixabay.com
Horoscop sănătate Sursa foto: pixabay.com

În 2022, Jupiter va tranzita semnul Peștilor în perioadele: 1 ianuarie-11 mai și 28 octombrie-21 decembrie. 

În 2022, Jupiter va tranzita semnul Peștilor în perioadele: 1 ianuarie-11 mai și 28 octombrie-21 decembrie. 

În ultimii doi ani, omenirea și-a schimbat prioritățile. Sănătatea, atât ca prevenire, cât și ca vindecare, au devenit factorii după care ne-am construit noua rutina zilnică. Acum, înainte de a discuta despre carieră, dragoste, bani și altele, discutăm despre bunăstarea noastră fizică și emoțională. Pandemia provocată de coronavirus a răsturnat tot ce știam despre viață.

Una dintre Legile Universale hermetice, a doua mai exact, spune așa: “Ceea ce este sus este si ceea ce este jos, Ceea ce este jos este si ceea ce este sus”. Cu alte cuvinte, astrele reflectă destul de bine ceea ce se întâmplă pe planeta pe care ne-am născut. După conjuncția Saturn-Pluto în semnul Capricornului din 2020, care ne-a demonstrat că nu suntem atotputernici și că trebuie să nu uităm că avem o limită, aceea de a fi muritori, iată că vom beneficia de prezența lui Jupiter în semnul Peștilor, care va face chiar și o conjuncție cu Neptun pe 12 aprilie 2022. Despre această conjuncție vom mai discuta. Ce este important de știu acum este faptul că tranzitul lui Jupiter prin Pești vorbește despre vindecare, alinare și ușurare.

Citește continuarea pe Astrosens și află mai multe detalii despre ce aduce anul următor pentru omenire.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel