Imagini de la centrul principal de stocare a vaccinului anti-COVID din Capitală. Președintele l-a vizitat

Florina Pop |
Data actualizării: | Data publicării:
Șeful statului, Klaus Iohannis, a vizitat centrul principal de stocare a vaccinului anti-COVID din București  FOTO: Facebook Guvernul României
Șeful statului, Klaus Iohannis, a vizitat centrul principal de stocare a vaccinului anti-COVID din București FOTO: Facebook Guvernul României
  • Șeful statului, Klaus Iohannis, a vizitat centrul principal de stocare a vaccinului anti-COVID din București  FOTO: Facebook Guvernul României

Șeful statului Klaus Iohannis a vizitat vineri, 18 decembrie, centrul principal de stocare a vaccinului anti-COVID din cadrul Institutului Cantacuzino din Capitală.

Președintele României a vizitat vineri, 18 decembrie, centrul principal de stocare a vaccinului împotriva infecției COVID amenajat în cadrul Institutului Cantacuzino din București. Mari containere frigorifice, după cum se poate observa și din fotografii, vor fi locul de depozitare a vaccinurilor anti-VOBID.

Vizita oficialilor a fost urmată de o conferință de presă susținută de dr. Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare anti-COVID-19 și Andrei Baciu, secretar de stat la Ministerul Sănătății, la Centrul național de stocare a vaccinurilor anti-COVID-19 din cadrul Institutului „Cantacuzino”.

Primul, medic de Boli Infecțioase, a afirmat că acest centru ”este o facilitate pregătită să primească vaccinurile, după ce Agenţia Europeană a Medicamentului va elibera autorizarea condiţionată de punere pe piaţă. Din ceea ce noi ştim la momentul actual, pe 26 decembrie va fi livrată prima tranşă simbolică de circa 10.000 de doze, doze care ulterior vor fi distribuite către spitalele de linia unu, spitalele care au intrat în prima linie împotriva COVID-19 în această pandemie”, conform declarațiilor postate pe site-ul Guvernului.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel