În ce semn zodiacal era Pluto când te-ai născut și ce înseamnă asta

DCMedical Team |
Data publicării:

Astrologul DC News Daniela Simulescu a explicat influența planetei Pluto asupra zilei de naștere.

Pluto este planeta transformării, puterii, viselor și iluziilor și este asociată cu lumea interlopă și forțele subconștiente, care se referă la planeta numită după zeul grec Hades. În ce semn era Pluto în momentul nașterii tale și ce înseamnă în astrologie? Zodia în care se afla Pluto reprezintă creșterea sau capacitatea de reînnoire și unde o vei experimenta, precizează yourtango.com. În funcție de plasarea casei sau a semnului, poziția lui Pluto indică putere, moarte sau un fel de transformare.

A avea pe Pluto într-o anumită casă astrologică ar putea însemna că ai un control bun asupra ta, ceea ce înseamnă că ai un sentiment de rezistență și putere asupra vieții și a împrejurimilor tale. De exemplu, cineva cu Pluto care tranzitează casa a opta sau a șasea poate simți nevoia să se schimbe fizic și emoțional.

În prezent și până în 2024, Pluto locuiește în zodia Capricornului. Deoarece Pluto se mișcă atât de încet, energia sa definește problemele și provocările generațiilor întregi, atât la nivel cultural, cât și personal. Este interesant de văzut cum influența lui Pluto se schimbă de la o generație la alta, definind greutățile dintre părinți și copii.

Date și semnificații ale tranzitului lui Pluto:

Pluto în Berbec (1823 - 1853) - Sub energiile lui Pluto, dragostea de acțiune a Berbecului se transformă în nerăbdare și insistență pentru a-și obține propria cale. Berbecul este conducător și, în acest semn zodiacal, planeta emană trăsături de conducere. Berbecul din Pluto arată inițiativă și preia controlul într-un mod bun. Când Pluto era în Berbec, planeta însăși încă nu fusese descoperită; totuși, Lumea Nouă a fost descoperită în acest interval de timp. Pluto se va întoarce la Berbec în anul 2068.

Pluton în Taur (1853 - 1884) - Cu Pluto în Taur, această planetă transformă natura blândă și încăpățânată de protecție a Taurului și aprecierea bogăției materiale în lăcomie și comportament de control. Taurul guvernează agricultura și este atât de concentrat pe obținerea cât mai multor resurse încât nu reușesc să aprecieze ceea ce au deja; ignoră aspectele valoroase ale vieții. Taurul este așezat, arătând consistență și încăpățânare față de schimbare, așa că Pluto în acest semn poate fi fixat și în căile sale. Când Pluto era în Taur, planeta nu fusese descoperită, dar marxismul a început în această perioadă. Pluto se va întoarce la Taur în anul 2098.

Pluto în Gemeni (1884 - 1914) - Gemenii sunt și mai distraţi și mai hiperactivi atunci când Pluto este în el. Ideile și proiectele vin rapid, dar rareori se termină. Gemenii pot avea atât de mulți cunoscuți, încât nu își dezvoltă niciodată o prietenie reală. Gemenii reglementează transportul și comunicarea; sunt deschiși transformărilor și sunt foarte influențați de lucrurile din jurul lor. Pluto a fost în Gemeni între 1884 și 1912, dar retrograd a reintrat în Gemeni după ce a plecat la sfârșitul anului 1912 și a rămas în acest semn până în 1914. În acea perioadă, industria de asamblare auto a explodat, s-a inventat electricitatea și s-au inventat avioanele. Pluto va trece din nou prin Gemeni în 2132.

Mai multe puteți citi pe Astrosens.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel