IN MEMORIAM Acad.prof.dr. George Litarczek, părintele ATI în România

Dana Lascu |
Data publicării:
Regretatul acad.prof.dr. George Litarczek avea 94 de ani
Regretatul acad.prof.dr. George Litarczek avea 94 de ani

Acad. prof. dr. George Litarczek, „părintele fondator” al specializării Anestezie - Terapie Intensivă în România și unul dintre pionierii ei la nivel mondial, a murit joi seară, la vârsta de 94 de ani.

IN MEMORIAM: „Prin dispariția academicianului George Litarczek, una dintre ultimele personalități enciclopedice ale României curate, întreaga comunitate medicală este de astăzi înainte mult mai săracă. Discipolii domniei sale de pe toate meridianele globului trebuie să se arate a fi demni de imensa moștenire transmisă și au datoria de a-i duce mai departe visul despre o lume a valorilor, a meritelor și a demnităților câștigate doar prin onestă străduință zilnică, sub semnul credinței în Dumnezeu! Condoleanțe familiei îndoliate!", transmite președintele Societății Române de Anestezie - Terapie Intensivă, prof.dr. Șerban Bubenek.

Cei care vor să-i aducă un ultim omagiu academicianului profesor doctor George Litarczek o îvor putea face sâmbătă, de la ora 10.00, la capela Cimitirului evanghelic-luteran din București, unde va avea loc și înhumarea, la ora 12.00.

Condoleanțe familiei îndoiliate!
Dumnezeu să-l odihnească!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel