IN MEMORIAM Acad.prof.dr. George Litarczek, părintele ATI în România

Dana Lascu / 15 Martie 2019 / 18:14
Regretatul acad.prof.dr. George Litarczek avea 94 de ani
Regretatul acad.prof.dr. George Litarczek avea 94 de ani

Acad. prof. dr. George Litarczek, „părintele fondator” al specializării Anestezie - Terapie Intensivă în România și unul dintre pionierii ei la nivel mondial, a murit joi seară, la vârsta de 94 de ani.

IN MEMORIAM: „Prin dispariția academicianului George Litarczek, una dintre ultimele personalități enciclopedice ale României curate, întreaga comunitate medicală este de astăzi înainte mult mai săracă. Discipolii domniei sale de pe toate meridianele globului trebuie să se arate a fi demni de imensa moștenire transmisă și au datoria de a-i duce mai departe visul despre o lume a valorilor, a meritelor și a demnităților câștigate doar prin onestă străduință zilnică, sub semnul credinței în Dumnezeu! Condoleanțe familiei îndoliate!", transmite președintele Societății Române de Anestezie - Terapie Intensivă, prof.dr. Șerban Bubenek.

Cei care vor să-i aducă un ultim omagiu academicianului profesor doctor George Litarczek o îvor putea face sâmbătă, de la ora 10.00, la capela Cimitirului evanghelic-luteran din București, unde va avea loc și înhumarea, la ora 12.00.

Condoleanțe familiei îndoiliate!
Dumnezeu să-l odihnească!

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy