Încă o vedetă din România în izolare, după ce a intrat în contact cu o persoană cu COVID-19

Dana Lascu |
Data publicării:
Spectacolul Suflete Perche a fost oprit până când Nico iese din izolare
Spectacolul Suflete Perche a fost oprit până când Nico iese din izolare

Este vorba de o cântăreață cunoscută care a participat la o emisiune unde a intrat în contact direct cu o persoană infectată cu coronavirus. 

Un spectacol al Teatrului „Toma Caragiu" din Ploiești, care trebuia să aibă loc sâmbătă, a fost suspendat după ce solista Nico, care a participat la emisiunea unde se bănuiește că s-ar fi infectat mai multe vedete, a intrat în izolare la domiciliu.

„Stimaţi spectatori, din cauza unor probleme independente de voinţa noastră, reprezentaţia de astăzi a spectacolului concert 'Suflet pereche' a fost suspendată. Deoarece în cadrul unei emisiuni TV solista Nico a intrat în contact cu o persoană care ulterior a fost depistată cu coronavirus, procedurile în vigoare îi cer artistei să rămână izolată la domiciliu timp de două săptămâni. Menţionăm că testul pentru coronavirus efectuat de artistă a ieșit negativ", se arată într-o informare postată pe pagina de Facebook a teatrului.

Conform sursei citate, contravaloarea biletelor poate fi restituită atât înainte de ora stabilită pentru începerea spectacolului care urma să aibă loc în Parcul Municipal Vest, cât şi în timpul programului de funcţionare a Agenţiei de bilete a teatrului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel