Încă un efect în timp al COVID. Ce au raportat unele persoane vindecate de infecție

Adisa Codruț |
Data publicării:
Medicină dentară
Medicină dentară

Unele persoane care s-au vindecat de infecția COVID au povestit că această boală are încă un efect la care nu se aștepta nimeni. 

Unul dintre efectele nedorite și care apar pe termen lung la persoanele vindecate de infecția COVID-19 este căderea dinților.

”Începem să ne uităm după manifestări mai puțin obișnuite, care adesea produc invalidități pacienților noștri la câteva luni după ce se vindecă de COVID-19”, spune medicul William W. Li, liderul unei fundații medicale, pentru The New York Times.

Numeroase mărturii ale celor care au scăpat de COVID arată că le-au căzut dinți fără să simtă durere, s-au confruntat cu sensibilitatea gingiilor. Specialistul în paradontologie, David Okano, spune că ”este extrem de rar ca dinții să cadă pur și simplu. Însă probleme dentare deja existente se pot agrava ca urmare a unei infecții cu SARS-CoV-2”.

Mai multe puteți citi pe DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel