Încă un pacient mort, după incendiul de la "Matei Balș". Bilanțul ajunge la 16 decese

DCMedical Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Un alt pacient a murit după incendiul petrecut la Institutului Naţional de Boli Infecțioase "Matei Balș" din București.

UPDATE 08.43 Ministerul Sănătății a fost informat, în această dimineață, despre un deces în rândul pacienților care s-au aflat în Pavilionul V al Institutului Național de Boli Infecțioase „Matei Balș” din București în timpul incendiului din 29 ianuarie 2021.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 81 de ani, transferat după incendiu în Spitalul de Boli Infecțioase și Tropicale „Victor Babeș”. Pacientul a fost diagnosticat cu o formă severă SARS Cov-2 și prezenta multiple afecțiuni asociate. 

În acest caz, ancheta medico-legală va stabili cauzele decesului.

Știrea inițială

Este vorba despre un bărbat care era internat în Pavilionul V al Institutului "Matei Balș", chiar acolo unde au izbucnit flăcările uriașe. 

Bilanțul a ajuns, în acest moment, la 16 morți.

Amintim faptul că Pavilionul V al Institutului Național de Boli Infecțioase „Matei Balș” din București a luat foc pe data de 29 ianuarie 2021. Peste o sută de persoane au fost evacuate cu ambulanțele și transportate la alte spitale. Forțe impresionante de urgență au acționat la capacitate maximă pentru a face față intervenției.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel