Incendiu ATI Neamț. Soția medicului-erou: ”îmi spunea încontinuu: eu sunt bine, ceilalți ardeau”

Adisa Codruț |
Data publicării:
Incendiu la ATI Piatra Neamț  FOTO: https://www.ziarpiatraneamt.ro/
Incendiu la ATI Piatra Neamț FOTO: https://www.ziarpiatraneamt.ro/

Soția medicului-erou de la Piatra Neamț a declarat, la un post TV, că ”a fost o chestiune de secunde, de groază”. Soțul i-a mărturisit că era îngrozit de ce a văzut în timpul tragediei de la Spitalul Piatra Neamț.

Soția lui Cătălin Denciu, medicul-erou de la Piatra Neamț, spune că toată lumea se interesează de el. Înainte să fie transferat în Belgia, ea i-a spus spus că nu are nevoie de un erou, ci de ”un soț, un tată”.

”Ştiu că şi-a făcut meseria asta şi sper să şi-o facă în continuare cu dedicaţie, prea multă dedicare uneori pentru ce oferă sistemul medical din ţara noastră. Era încrezător, el era îngrozit de ceea ce a putut să vadă acolo, îmi spunea încontinuu: "Eu sunt bine, eu sunt bine, ceilalţi ardeau, ardeau". Are mâinile arse, era înfăşurat în folie protectoare. A fost o chestiune de secunde, de groază, carnagiu ce a fost acolo”, a spus soția medicului, potrivit Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel