Secția ATI de la Neamț care a ars, mutată la un alt etaj fără notificare DSP. Ce spune prefectul județului

Adisa Codruț / 15 noi 2020 / 10:29
Incendiu SJU Piatra Neamț
Incendiu SJU Piatra Neamț

Prefectul județului Neamț George Lazăr susține că secția care a ars a fost mutată sâmbătă de la etajul 3 la al doilea etaj fără să aibă aviz de la DSP.

Prefectul județului Neamț George Lazăr a făcut duminică dimineață declarații privind incendiul de la secția ATI care a ars a Spitalului Județean Piatra Neamț. Acesta a acuzat conducerea spitalului: ”spitalul a greșit că a făcut lucrările fără aprobare”.

”Secția care a ars a fost mutată de la etajul 3 la etajul 2, fără să existe nici măcar notificare la DSP. Cu toate că era o modificare a structurii, nu s-a făcut adresa la DSP, era obligatoriu ca spitalul să facă acest lucru. La etajul 2 s-au făcut în ultimele zile lucrări în regie proprie pentru a mari capacitatea secției de ATI, care până acum funcționa la un etaj mai sus. E doar o teorie, o supoziție, încă nu a fost confirmată, că această mutare nu a respectat cadrul legal și nu au fost verificări din partea celor care aveau competență și răspundeau tehnic pentru această modificare. (...) A fost un fel de "hei-rup" de a muta secția de la etajul 3 la etajul 2, efectuând lucrări pe cont propriu. Spitalul a greșit că a făcut lucrările fără aprobare”, a precizat prefectul.

Ce a mai declarat acesta puteți citi pe DC News.

Articole Recomandate

BOSENTANUM - prospect

27 feb, 00:33
Get it on App Store Get it on Google Play


Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy