Incendiu la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Sfânta Maria” din Iași

DCMedical Team |
Data publicării:
Incendiu Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Iași   Sursa foto: Antena 3
Incendiu Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Iași Sursa foto: Antena 3

Un incendiu a izbucnit în urmă cu câteva minute la etajul al treilea de la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Sfânta Maria” din Iași. Mai multe echipaje de pompieri sunt deja la fața locului.

Potrivit managerului Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Sfânta Maria” din Iași, se pare că ar fi vorba despre un salon gol situat la etajul trei al clădirii.

Mai multe dchipaje de pompieeri au sist la fața locului.

Spitalul a fost înfiinţat în 1970 în actuala locaţie prin unificarea tuturor structurilor pediatrice existente în Iaşi În structura iniţială erau incluse 2 secţii de Pediatrie, o secţie de Chirurgie Pediatrică şi Ortopedie, secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă, secţia Oncologie şi secţia de Prematuri. Profilele clinice sunt în marea majoritate unice pentru toată zona Moldovei, potrivit Antena 3.

Secţiile şi compartimentele de înaltă specialitate funcţionează începând din 1991 Spitalul de Urgenţă pentru Copii “Sf. Maria” asigură asistenţă medicală pediatrică pt Iasi si pentru cele 7 judeţe ale Moldovei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel