INCENDIU Matei Balș. Managerul Emilian Imbri: am fi putut prelua toți pacienții dacă s-ar fi pus problema asta

Adisa Codruț |
Data publicării:
Dr Emilian Ioan Imbri  Foto: ASSMB
Dr Emilian Ioan Imbri Foto: ASSMB

Managerul Spitalului Victor Babeș din București a declarat că unitatea mai are 214 locuri libere și că ar fi putut prelua toți pacienții transferați în urma incendiului de la Institutul Matei Balș.

Managerul Spitalului Victor Babeș din București, Emilian Imbri, a declarat că la unitatea medicală pe care o coordonează au ajuns patru pacienţi, a căror stare este evaluată. ”Este o stare medie, o evoluţie bună; eu vă spun că sunt posibile înrăutăţiri ale stării lor de sănătate în primul rând datorită şocului emoţional prin care au trecut. La noi nu au ajuns pacienţi intoxicaţi sau cu arsuri. (...) Vedem evoluţia, continuăm tratamentul cu ceea ce au avut şi la Balş. Noi sperăm că nu se vor agrava", a precizat managerul Emilian Imbri. 

Potrivit acestuia, Spitalul Victor Babeș mai are 214 locuri libere. ”Am fi putut prelua toţi pacienţii dacă s-ar fi pus problema asta”, a mai afirmat managerul.

Întreaga sa declarație o puteți citi pe DC News.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel