Închidere totală înainte de Crăciun cu 10 zile? Ce zice Arafat

Florina Pop |
Data publicării:
Raed Arafat. Foto: Gov.ro
Raed Arafat. Foto: Gov.ro

Secretarul de stat în Ministerul Sănătății Raed Arafat a declarat la un post TV că perioada sărbătorilor de iarnă va trebui să fie una adaptată la pandemie. 

Șeful DSU, Raed Arafat a declarat, duminică seara, la o emisiune a Antena 3, că sărbătorile de iarnă vor trebui adaptate la situația creată de pandemie. Întrebat de moderatorul emisiunii dacă o închidere totală cu 10-14 zile înainte de sărbătorile de iarnă ar fi o soluție, Arafat a răspuns:

”Pentru sărbătorile de iarnă - e o perioadă care va trebui să fie adaptată acestui virus. Știu că atunci o să avem foarte mulți oameni care vor să sărbătorească ca și cum n-ar fi fost virusul și ca și cum nu ar fi nicio problemă. Din păcate, acest lucru va fi imposibil, deci va trebui să ne adaptăm modul în care în acest an vom trece prin perioadele respective (n. r. sărbătorile de iarnă) în speranța ca la anul să putem, într-adevăr, să revenim la cât de cât la viața normală cum o știam noi înaintea acestui virus”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel