Urmărește dezbaterea live

Incidența COVID în București a ajuns la 13,6 la mia de locuitori

Adisa Codruț |
Data publicării:

În București, rata de incidență COVID, calculată pe 14 zile, a ajuns la 13,6 la mia de locuitori.

Rata de incidenţă COVID-19 calculată la 14 zile a ajuns, duminică, în Bucureşti, la 13,6 cazuri la mia de locuitori, potrivit site-ului Direcţiei de Sănătate Publică. În urmă cu o zi, rata de incidenţă a fost de 12,65.

Acum o lună, pe 10 septembrie, incidenţa COVID-19 în Bucureşti era 1,33 la mia de locuitori, conform site-ului DSP.

Noul prefect al Bucureștiului, Alexandra Georgiana Văcaru, a vorbit sâmbătă, 9 octombrie, despre noile măsuri care s-au luat în Capitală pentru gestionarea pandemiei COVID. În București, rata de infectare e de circa 12,65 de cazuri la mia de locuitori.

Aceasta a anunțat noile măsuri dispuse: ”În acest nou context epidemiologic am dispus Jandarmeriei și Poliției, la nivelul municipiului București, intensificarea controalelor în spațiile publice, în mod concret în târguri și piețe și mall-uri. Foarte mult am insistat pe activitățile de prevenție, cu privire la Piața Drumul taberei, Piața Berceni, Târgul Vitan, Complexul Alimentar Piața Delfinului și Piața Obor. Sunt centre importante de activitate și erau spații cu potențial de aglomerare, așa am identificat în discuția cu Poliția și Jandarmeria”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel