Îndemn în pandemie. Cori Grămescu: nu avem nevoie de puteri magice, ci e suficient să donăm sânge

Adisa Codruț / 13 aug 2021 / 16:39
Cori Grămescu donând sânge  FOTO: Facebook  Cori Grămescu
Cori Grămescu donând sânge FOTO: Facebook Cori Grămescu

Nutriționista Cori Grămescu îndeamnă oamenii să doneze sânge mai ales în contextul pandemic actual.

Cori Grămescu sfătuiește oamenii să doneze sânge și face apel la visurile din copilărie - dorința a a avea puteri magice pentru a face lucruri mărețe.

”Contextul social actual se resimte în multe domenii, însă cel mai grav afectat este sistemul de sănătate în care ne confruntăm, din nou, cu o lipsă majoră de sânge. Din cauza crizei din spitalele romanești 1 din 3 oameni nu beneficiază de transfuzii atunci când au nevoie și de cele mai multe ori cei care donează sânge sunt rude sau prieteni ai pacientului. Când suntem mici visăm să fim supereroi și să salvăm lumea, însă ajunși la maturitate uităm de entuziasmul și bucuria de a îi ajuta pe cei din jurul nostru!

Nu avem nevoie de puteri magice sau de o forță nemaiîntâlnită, ci este suficient să mergem să donăm sânge și așa putem deveni eroi pentru oamenii ce se luptă pentru viața lor! Vrei să îți îndeplinești visul din copilărie?

Hai și tu să donezi!”, scrie pe rețelele sociale Cori Grămescu.

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy