Indonezia: 1,2 milioane de doze de vaccin SINOVAC anti COVID-19 primite duminică noaptea

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:
Vaccin COVID-19 cinezesc. Foto: SINOVAC
Vaccin COVID-19 cinezesc. Foto: SINOVAC

Aproximativ 1,2 milioane de doze dintr-un vaccin Covid-19 produs în China au ajuns la Jakarta, potrivit guvernului indonezian.

Dozele de vaccin COVID-19 au fost primite de la Sinovac Biotech din China duminică noaptea. Indonezia testează vaccinul Sinovac încă din august.

Dozele au fost transportate printr-un avion charter de la Garuda Indonesia Airways, ambalate în containere speciale de depozitare pentru a menține calitatea vaccinului. Ele au ajuns la Aeroportul Internațional Soekarno-Hatta din Jakarta înainte de a fi transferate la o unitate farmaceutică din Bandung, Java de Vest, notează CNN.

Într-un briefing online, președintele indonezian Joko Widodo a declarat că Indonezia vrea să obțină 1,8 milioane de doze de vaccin până la începutul lunii ianuarie 2021.

Vaccinul COVID-19 chinezesc mai este testat și în alte țări, precum Brazilia și Turcia, unde se desfășoară studii clinice de fază III. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel